آخرین نوشته ها

طرز تهیه مربای آلبالو

[ad_1]   طرز تهیه مربا آلبالو مواد لازم برای تهیه مربا آلبالو :  آلبالو 1 کیلو  شکر 1/5 کیلو  آبلیمو 1 قاشق مرباخوری طرز تهیه مربای آلبالو : برای تهیه ی مربا آلبالو، ابتدا دم و برگ آلبالوها را بگیرید و آن را بشویید و داخل آبکش قرار بدهید تا …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه سرکه سیب خانگی

[ad_1] نحوه درست كردن سركه سيب در منزل تهیه سرکه خانگی شاید در نگاه اول زمان بر و کمی سخت باشد ولی اگر جرات یکبار درست کردن آن را پیدا کنید متوجه می شوید این کار نه تنها سخت نیست بلکه در نهایت طعمی را تجربه می کنید که در هیچ …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه ترشی گل سیر

[ad_1] طرز تهیه ی ترشی سیر گل ترشی گل سیر طعمی مانند سیر ترشی دارد اما بوی آن کمتر است و به راحتی قابل خوردن است. این ترشی با غذاهایی مانند ماهی، دمیپختی و ماکارونی بسیار خوشمزه می شود و دهان کمتر از سیر بو می گیرد. زمانی که ساقه …

توضیحات بیشتر »

چند روش طرز تهیه مربا سیب

[ad_1] طرز تهیه مربای سیب ترش سیب یکی از میوه هایی است که سرشار از خاصیت است و در بیشتر فصل های سال فراوان است به همین دلیل شما را با چند مدل روش درست کردن مربا سیب آشنا می کنیم. مربای سیب سبز ترش : مواد لازم برای مربا سیب: …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه مربا انجیر

[ad_1]   روش درست کردن مربای انجیر مربا انجیر از مقوی ترین مرباهایی است، که در ماه رمضان بسیار استفاده می شود در ادامه 2 روش درست کردن مربای انجیر را آموزش داده ایم. این مربا را به راحتی در فصل تابستان تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه انواع ترشی کلم قرمز

[ad_1]   طرز درست کردن انواع ترشی کلم از ترشی کلم قرمز بیشتر برای دورچین غذا و … استفاده می شود. این ترشی خیلی سریع آماده می شود و به روش های متفاوت تهیه می شود. طرز تهیه ی ترشی کلم شیرین : مواد لازم برای ترشی کلم قرمز شیرین …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه مربای گیلاس خوش آب و رنگ

[ad_1] فصل تابستان است و زمان درست کردن مرباهای خوشمزه ی رنگارنگ. یکی از مرباهای خوشمزه و دوست داشتنی، مربای گیلاس است که هم می توان در صبحانه از آن استفاده کرد و هم به در تهیه دسر و شیرینی. فصل تابستان است و زمان درست کردن مرباهای خوشمزه ی …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه مربای تمشک

[ad_1] طرزتهیه مربای تمشک همانطور که می دانید تمشک یکی از میوه های جنگلی فصل تابستان است. می توانید به راحتی مربای تمشک خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در فصل های مختلف سال لذت ببرید. طرز تهیه مربا تمشک : مواد لازم برای مربا تمشک …

توضیحات بیشتر »

روش پخت مربا موز

[ad_1]   طرزتهیه مربای موز طرز تهیه مربا موز مربای موز را می توانید در تمامی فصول سال تهیه کنید. مربا موز نسبت به دیگر مرباها ماندگاری کمتری دارد. و باید زودتر مصرف شود. بنابراین در اندازه های کم تهیه کنید. موز داری مواد معدنی بسیاری بوده است که طرفداران …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه مربا خیار به شکل گل

[ad_1] طرز تهیه مربا خیار دستور پخت مربا خیار خیار یکی از میوه هایی است که شاید باورتان نشود با آن مربا درست کرد. در ادامه با طرز تهیه ی آن و نکاتی برای تهیه ی آن آشنا می شوید. مواد لازم برای تهیه ی مربا خیار : خیار قلمی …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه شیره خرمالو

[ad_1]   طرزتهیه ی شیره خرمالو روش تهیه شیره خرمالو با پخت شیره ی خرمالو می توانید از خواص خرمالو در طول سال بهره ببرید. در ادامه طرز تهیه شیره خرمالو و نکته هایی برای تهیه ی آن آموزش داده ایم. شیره خرمالو از قدیم در استان مازندران تهیه می …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه انواع ترشی یونانی

[ad_1]   طرز تهیه ترشی سنتی یونانی نحوه آماده سازی ترشی یونانی ترشی های یونانی به روش های متفاوتی تهیه می شود، در ادامه با 2 روش تهیه ی آن آشنا می شوید. طرز تهیه ترشی سنتی یونان (تورسی) مواد لازم برای تهیه ی ترشی یونانی :  گل کلم 1 …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه ترشی کلم سفید و قرمز به روش های متفاوت

[ad_1] طرز تهیه ترشی کلم سفید با لبو طرز تهیه ترشی کلم سفید و قرمز همانطور که می دانید در غذاهای رستوران ها و مراسم های متفاوت از ترشی کلم در طعم های متفاوت دورچینی می شود. در ادامه با 3 روش پخت ترشی کلم آشنا می شوید. طرز تهیه کلم …

توضیحات بیشتر »

شربت ذرت چیست؟ + طرز تهیه ی شربت ذرت

[ad_1] طرز پخت شربت ذرت طرز تهیه شربت ذرت شربت ذرت، یکی از شربت هایی است که از آن در مصارفی مانند نوشابه سازی، قنادی و… استفاده می شود. آیا شربت گلوکز همان شربت ذرت است؟ بله، شربت ذرت در واقع یکی از شربت های گلوکز است و جایگزین مناسبی است. …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه آبغوره خانگی

[ad_1]   نحوه ی درست کردن آبغوره در خانه روش درست کردن آبغوره خانگی آبغوره علاوه بر خاصیت های زیادی که دارد. یکی از چاشنی های پر طرفدار خانه های ایرانی است. امروز با روش تهیه ی آبغوره آشنا می شوید. طرز تهیه آبغوره خانگی : برای تهیه ی آبغوره، باید …

توضیحات بیشتر »

آشنایی با خواص آروگولا

[ad_1] آروگولا از سبزیجات چلیپایی و صلیبی می باشد فواید آروگولا شابانک برای بدن آروگولا حاوی پروتئین، چربی، ویتامین K، کلسیم، ویتامین C و همچنین حاوی مقداری آهن، فولات، منیزیم، پتاسیم و پرو ویتامین A است. آشنایی با خواص آرگولا خوردن انواع میوه ها و سبزیجات به دلیل مقادیر بالای آنتی …

توضیحات بیشتر »

آیا خواص موز را می دانید؟

[ad_1]   آشنایی با خواص موز موز چه خاصیتی دارد؟ موز یکی از محبوب ترین میوه ها در سراسر جهان است. آنها حاوی مواد مغذی اساسی هستند که می توانند تأثیر محافظتی بر سلامتی داشته باشند. خوردن موز می تواند به پایین آمدن فشار خون کمک کند و خطر سرطان را …

توضیحات بیشتر »

خواص انار | چندین خاصیت جادویی انار برای سلامتی

[ad_1]   از فواید انار می توان با کاهش چربی خون اشاره کرد خواص انار انار سرشار از فیبر است که می تواند چربی و کلسترول اضافی را به بدن متصل کرده و دفع آن را تسهیل کند و بنابراین می تواند در مقابل از چاقی جلوگیری کند. آشنایی با خاصیت انار …

توضیحات بیشتر »

خواص گوشت بوقلمون

[ad_1]   داشتن روی، مس، پتاسیم و سلنیوم از خواص بوقلمون می باشد گوشت قرمز بوقلمون تمایل دارد که حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری باشد، اما چربی و کالری بیشتری هم دارد. خواص گوشت بوقلمون: به دنبال بوقلمون تازه، لاغر، ارگانیک مرتعی باشید که در شرایط انسانی و …

توضیحات بیشتر »

آشنایی با خواص کیوی

[ad_1] آشنایی با خواص کیوی كیوی این میوه پرزدار، دارای مواد غذایی بالا و میزان كالری بسیار پایینی است، به این خاطر در رده میوه‌های بسیار مفید قرار دارد. این میوه به دلیل خاصیت كاهندگی كه بر سطح‌تری گلیسیرید دارد، از غلظت خون می‌كاهد و از تنگ شدن عروق و …

توضیحات بیشتر »

خواص آلو

[ad_1] خواص آلو سیاه و دیگر آلوها شبیه هم هستند خواص انواع آلو آلو كم و بیش در مناطق مختلف پرورش می یابد كه دارای انواع مختلفی مانند: آلو بخارا، آلو زرد، آلو سیاه، آلوچه و … می باشد و در تهیه غذاهای مختلفی مانند: مرغ، كوفته، خورشت به، خورشت …

توضیحات بیشتر »

دار فلفل چیست و چه خواصی دارد؟

[ad_1] میوه دار فلفل مقوی کننده ی معده است میوه دار فلفل مقوی معده است. داروی مفیدی برای آفتاب زدگی و نزله های روده ای و درد معده و در عین حال کرم کش است. معمولا دانه و ریشه دار فلفل و گل ها و ساقه های جوان آن در …

توضیحات بیشتر »

خواص برنج سفید و قهوه ای

[ad_1]   خواص انواع برنج برنج یک غذای اصلی در سراسر جهان است. برنج سفید رایج ترین است. در این مقاله به فواید سلامتی و خطرات برنج سفید و قهوه ای پرداخته شده است. برنج (Oryza sativa) یکی از قدیمی ترین دانه های غلات در جهان است و مردم حداقل …

توضیحات بیشتر »

قره قاط چیست؟ + خواص قره قاط

[ad_1]   قره قاط چیست ؟ قره قات یا قره قاط یکی از میوه های پرخاصیت است که می توان به صورت آب قره قاط یا میوه های آن و حتی از گل و برگ آن استفاده کنید و از خواص قره قاط بهره ببرید. قره قات چیست ؟ قره قات …

توضیحات بیشتر »

خواص داروئی انگور

[ad_1]   از خواص انگور درمان نقرس را می توان نام برد كليه قسمت های درخت انگور قابل مصرف است و از آن ها استفاده های دارويی می شود. انگور بر طبق طب قديم ايران گرم و تر است. در ادامه با خاصیت آب انگور و انگور آشنا شوید. جلوگیری از …

توضیحات بیشتر »

خرما اکسیر بازیافت انرژی و جوانی

[ad_1] از فواید خرما به بالا بودن فیبر می توان اشاره کرد خرما دارای خواص بسیار زیادی از جمله بازگشت انرژی و جوانی از دست رفته است که در قرآن و دیگر کتاب های مقدس نیز به خواص این میوه شفابخش اشاره ویژه شده است. فواید خرما : در خرما، مقداری …

توضیحات بیشتر »

مضرات و خواص آب کرفس

[ad_1] آب کرفس کلسترول را کاهش می دهد از خواص آب کرفس چه میدانید؟ آب کرفس منبع عالی بسیاری از مواد مغذی از جمله کلسیم، پتاسیم و ویتامین های A ، C و K است. گیاه کرفس: كرفس گیاهی است علفی، به ارتفاع 20 تا 60 سانتیمتر كه ساقه ای …

توضیحات بیشتر »

خواص و مضرات روغن ذرت، روغنی گیاهی

[ad_1] خواص روغن ذرت فواید مصرف روعن ذرت روغن ذرت برای استخراج از ذرت باید فرآیند تصفیه گسترده ای را طی کند. این ماده معمولاً بعلت نقطه دود زیاد به عنوان روغن سرخ کردنی استفاده می شود اما کاربردهای صنعتی نیز دارد. از روغن گیاهی ذرت به منظور کاهش بیماری …

توضیحات بیشتر »

آشنایی با خواص روغن ماهی

[ad_1]   آشنایی با خواص روغن ماهی خواص روغن ماهی روغن ماهی حاوی انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین های آ، ب و دی است و منبع خوبی برای عنصر ید می‌باشد. مصرف روغن ماهی نطفه را تقویت می کند و مصرف آن برای کبد بسیار مفید است. حفظ سلامت پروستات، …

توضیحات بیشتر »

از خواص آب انار چه می دانید ؟

[ad_1]   آشنایی با خواص آب انار آشنایی با خواص آب انار برای سلامتی مطالعات نشان داده است که آب انار مزایای زیادی برای بدن شما داشته باشد، احتمالاً خطر ابتلا به بیماری های مختلف را کاهش می دهد. در ادامه با فواید آب انار آشنا شوید. خواص انار و آب …

توضیحات بیشتر »

آشنایی با خواص انگور

[ad_1] انگور چه خاصیتی دارد ؟  فواید و خواص انگور انگور به عنوان ملکه ی میوه ها شناخته می شود. زیرا علاوه بر خاصیت های زیادی که دارد کاربردهای فراوانی هم دارد. انگور انواع مختلفی دارد و همچنین دارای رنگ سبز، قرمز، آبی، بنفش و سیاه است. محققان و بسیاری …

توضیحات بیشتر »

خواص تمشک

[ad_1]   آشنایی با فواید تمشک خواص تمشک تمشک میوه ای شبیه شاه توت و توت فرنگی است و به رنگ زرد یا سرخ مایل به سیاه یافت می شود. میوه تمشک ترش مزه بوده و به صورت خام یا پخته، شربت، کمپوت و مربای تمشک و … خورده می شود. …

توضیحات بیشتر »

خواص ذرت؛ 8 خاصیت ویژه ذرت برای سلامتی

[ad_1]   آشنایی با خواص بلال آشنایی با خواص ذرت بلال امروزه مصرف ذرت در خانه ها بسیار شده است، ذرت یا بلال جز دسته های غلات و سبزیجات و حبوبات می باشد ذرت از خواص فراوانی برخوردار است. در ادامه به فواید ذرت اشاره کرده ایم. ذرت چیست؟ ذرت هم …

توضیحات بیشتر »

خواص عسل گون؛ خاصیتی که سلامتی شما را بیمه می کند

[ad_1]   گون چیست؟ فواید عسل گون گون نوعی گیاه دارویی است که ریشه آن برای درست کردن دارو مورد استفاده قرار می گیرد. گل های آن معمولا به رنگ ارغوانی؛ گاهی آبی یا سفید بوده و نزدیک به انتهای شاخ های گل دهنده قرار دارد. گون گیاهی است چند …

توضیحات بیشتر »

آشنایی با خواص ترب سیاه

[ad_1]   خواص ترب سیاه چیست؟ خواص فوق العاده ترب سیاه ترب سیاه نوعی تربچه است که پوست آن سیاه است. به آن شلغم سیاه هم می گویند. ترب سیاه دارای خواص فراوانی است که در ادامه به آن اشاره می کنیم. فواید ترب سیاه: ترب سیاه نوعی تربچه است …

توضیحات بیشتر »

آشنایی با خواص سرکه سفید

[ad_1]   آشنایی با خواص سرکه سفید خواص سرکه سفید سرکه سفید یکی از خوراکی های اصلی خانگی است که در بسیاری از خانه ها پیدا می شود. این ماده ی غذایی علاوه بر در دسترس بودن قیمت مناسبی هم دارد. در ادامه با خواص و کاربردهای سرکه سفید آشنا …

توضیحات بیشتر »

روغن کنجد و خواص شگفت انگیز آن

[ad_1] از فواید روغن کنجد می توان به ضد سرطان بودن آن اشاره کرد  خواص روغن کنجد ویژگی های تغذیه ای گیاه کنجد باعث شده است که برخی روغن های آن را “ملکه دانه های روغنی” بنامند. این روغن گیاهی سرشار از مواد مغذی و خواص بی نظیری می باشد که …

توضیحات بیشتر »

از خواص پنیر فتا چه می دانید؟

[ad_1]   پنیر فتا چیست؟ از فواید و خواص پنیر فتا چه می دانید؟ در 100 گرم پنیر فتا مقدار کمی قند، 14 گرم پروتئین خوشمزه وجود دارد. پنیر فتا به دلیل استفاده از شیر گوسفند و بز هضم راحتی دارد. فتا سالم ترین پنیر جهان که هیچکس درباره اش …

توضیحات بیشتر »

فلفل موزی چیست و چه خواصی دارد؟

[ad_1]   هضم سریع از خاصیت های فلفل موزی است هر آنچه باید درباره خواص فلفل موزی بدانید نام فلفل موز به دلیل شکل مستطیل و رنگ زرد است که باعث می شود شباهت زیادی به موز داشته باشد. با این حال، با رسیدن، این فلفل ها می توانند رنگ های …

توضیحات بیشتر »

نارگیل و خواص بی نطیر آن

[ad_1] از خاصیت نارگیل می توان به سرشار بودن انواع ویتامین ها اشاره کرد آشنایی با خواص نارگیل نارگيل با نام علمی (Cocos nucifera) گياهی است كه ابتدا در جنوب آسيا كشت می ‌شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگيل در تمام مناطق استوايی وجود دارد. خواص نارگیل چندی پیش، …

توضیحات بیشتر »

31 خواص میوه ی کاکتوس یا گلابی خاردار

[ad_1]   آشنایی با خواص گلابی خاردار آشنایی با خواص کاکتوس یا گلابی خاردار آیا می دانید میوه کاکتوس به گلابی خاردار نیز معروف است؟ خوب، حالا، شما می دانید. میوه ها کاملا شیرین هستند و می توانید آنها را به صورت خام میل کنید. دامنه آنها از سبز (کمی …

توضیحات بیشتر »

آشنایی با خواص سمنو

[ad_1] از خواص سمنو می توان به دارا بودن انرژی زیاد اشاره کرد خواص و عوارض خوردن سمنو سمنو، یک میان وعده ی مقوی، لذیذ و خوشمزه ای است که از جوانه گندم و آرد گندم، درست می شود. این میان وعده نمادی از برکت است که در سفره های …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه سالاد آروگولا به روش های ساده

[ad_1] روش های تهیه ی سالاد آروگولا آموزش طرز تهیه سالاد آروگولا آروگولا نوعی سبزی است که شبیه به اسفناج است. این سبزی در ایران کمیاب است و به سختی می توانید تهیه کنید. از کاهو می توانید برای جایگزین آن استفاده کنید. آروگولا یا شابانک یک گیاه خوراکی یک‌ساله …

توضیحات بیشتر »

سیب زمینی تنوری

[ad_1]   غذای ساده با سیب زمینی سیب زمینی یکی از غذاهای سالم و مقوی و پروتئینی است که به راحتی و در هر زمانی می توانید آن را به روش های متفاوتی بپزید در ادامه با چند روش تهیه ی سیب زمینی تنوری آشنا می شوید. طرز تهیه سیب …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

[ad_1] آنتی بیوتیکی طبیعی با انار طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار انار یکی از سالم ترین میوه ها در چهره زمین است. این شامل بسیاری از مزایای سلامتی شگفت انگیز است. این گیاه همچنین حاوی خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد ویروسی و ضد توموری و همچنین منبع خوبی از …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه نودل سبزیجات

[ad_1] طرز تهیه نودل سبزیجات مواد لازم برای تهیه نودل سبزیجات: نودل 2 بسته  هویج خلالی نازک  1 عدد بزرگ  نخود فرنگی و ذرت و لوبیا قرمز پخته شده 1 پیمانه سبزی معطر خشک  1 قاشق غذاخوری پودر کاری و زردچوبه به مقدار لازم  پودر گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه سالاد نخود و گشنیز

[ad_1] طرز تهیه سالاد نخود و گشنیز سالادی رژیمی مواد لازم برای سالاد نخود با گشنیز:  نخود پخته 2 لیوان  گشنیز  3/4 لیوان  نعناع تازه 1/3 لیوان آبلیموی تازه  2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری  نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم زیره سیاه کمی پیاز خرد شده …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه سالاد میوه و آلوئه ورا

[ad_1] طرز تهیه سالاد میوه و آلوئه ورا مواد لازم برای تهیه سالاد میوه آلوئه ورا :  انبه تازه خرد شده یک پیمانه آلوئه ورا  یک پیمانه  سیب خرد شده دو عدد  گردوی خرد شده یک دوم پیمانه  کیوی پوست کنده و خرد شده  یک عدد  گریپ فروت خرد شده …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی

[ad_1] طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی آش شلغم یکی از آش های محلی جنوب خراسان و البته یکی از آش های پرخاصیت در ایران است که استفاده درمانی و دارویی بسیاری دارد. آش شلغم به دلیل وجود شلغم و پیاز دارای انواع ویتامین‌های B و C و A است …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه بلغور جو دوسر و نارگیل

[ad_1]   طرز تهیه بلغور جو دوسر و نارگیل طرز پخت بلغور جو دوسر و نارگیل بلغور جو دو سر از غلاتی است که علاوه بر رژیمی و مقوی بودن خیلی سریع آماده می شود و می توانید در وعده ی صبحانه میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید. …

توضیحات بیشتر »