آخرین نوشته ها

طرز تهیه ی سیتان وگان

[ad_1]   سیتان و وگان چیست؟ دستور تهیه سیتان وگان سیتان اغلب، به عنوان “گوشت گیاهی” شناخته شده و از گلوتن گندم ساخته شده است سیتان منبع مهم پروتئین برای گیاهخواران است. رایج ترین نگرانی در مورد رژیم های غذایی وگان و گیاهخواران این است که ممکن است این رژیم …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه وگان

[ad_1]   طرز تهیه سوپ قارچ وگان طرز پخت سوپ قارچ و خامه وگان در این مقاله سعی داریم شما را با طرز تهیه سوپ وگان خوشمزه آشنا کنیم. این سوپ از قارچ و خامه وگان و آب سبزیجات دلخواه تهیه شده است. خامه و قارچ از مواد اصلی است …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه نرگسی اسفناج

[ad_1] نحوه ی پخت نرگسی اسفناج طرز پخت نرگسی اسفناج نرگسی یکی از غذاهای رژیمی و مفید می باشد. که می توانید آن را در وعده ی غذایی خود بگنجانید. افرادی که اسفناج دوست دارند. عاشق این غذا می شوند. طرزتهیه نرگسی اسفناج : مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج : …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه عصاره بلدرچین برای بیماران کرونایی

[ad_1]   طرز تهیه ی عصاره ی بلدرچین روش تهیه عصاره بلدرچین همانطور که می دانید بلدرچین از خواص بسیاری برخوردار است که قبلا برای شما گفته ایم. از خواص بی نظیر بلدرچین می توان به بالا بردن سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. به همین دلیل روزهایی که به بیماری کرونا مبتلا شدید …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه لازانیا مدیترانه ای

[ad_1] طرزتهیه لازانیا مدیترانه ای روش پخت لازانیای مدیترانه ای لازانیای مدیترانه ای از جمله لازانیاهای گیاهی است. اگر گیاه خوار هستید، پیشنهاد می کنم این لازانیا را حتما تست کنید. مواد لازم برای لازانیای مدیترانه :  کدو سبز 2 متوسط  بادمجان کوچک  1 عدد  نمک کوشر 2 قاشق چایخوری  لازانیا …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه لازانیای کتو، لازانیای رژیمی

[ad_1]   لازانیا کدو، لازانیای رژیمی طرز پخت لازانیای کدو (کتو) کتو یا کتوژنیک رژیمی است که می توان به کاهش قند خون و سطح انسولین اشاره کرد و با افزایش سطح کتون ها برای سلامتی بسیار مفید است. کتو یا کتوژنیک چیست؟ شاید به گوش خیلی از شماها کتو …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی

[ad_1] طرزتهیه مرغ سوخاری رژیمی روش پخت مرغ سوخاری رژیمی مرغ سوخاری رژیمی در فر پخته می شود با کمترین روغن. که این سبب رژیمی شدن مرغ سوخاری می شود. طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی: مواد لازم برای تهیه ی مرغ سوخاری رژیمی :  باترمیلک  نصف فنجان  سفیده تخم مرغ 1 …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه چانا ماسالا

[ad_1]   چانا ماسالا غذای وگان روش پخت چانا ماسالا چانا ماسالا، یکی از غذاهای تند هندی و یا پاکستانی است. این غذا از غذاهای رژیمی مخصوص گیاهخوران و وگان است. طرز تهیه چانا ماسالا: مواد لازم برای چانا ماسالا :  روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری پیاز متوسط خرد شده 2 …

توضیحات بیشتر »

7 مخلوط رژیمی با جو دو سر

[ad_1] ترکیبات عالی با جودوسر و شیر بادام با جو دو سر چه چیزهای رژیمی میتوانم درست کنم؟ جو دوسر یکی از غذاهای رژیمی و بسیار مقوی است، که بیشتر در وعده ی صبحانه سرو می شود. ترکیباتی با جو دو سر و شیر بادام باعث تنوع و خوشمزگی آن می …

توضیحات بیشتر »

انواع پنیر و چگونگی استفاده از آنها

[ad_1]   آشنایی با انواع پنیر پیتزا پنیر‌ها بر اساس خصوصیاتشان به چندین نوع مختلف دسته بندی می شوند. خصوصیات پنیرها بر اساس نوع شیر، آنزیم مورد استفاده برای ترش کردن آن، رژیم غذایی حیوانی که از شیر آن، پنیر تهیه شده، روش تهیه و میزان رطوبت پنیر و… شناخته می …

توضیحات بیشتر »

روش تمیز کردن کله پاچه در خانه

[ad_1]   طرز پاک کردن کله پاچه کله پاچه یکی از غذا‌های سنتی مرسوم در خاورمیانه است که تقریبا روش طبخ مشابهی دارد و از پختن سر و دست و پای گوسفند درست می شود. پاک کردن کله پاچه با دقت و حوصله در منزل، تنها راه مطمئن بودن از …

توضیحات بیشتر »

آشنایی با روش های پخت ماهی

[ad_1]   طرز پختن ماهی در ادامه شما را با چند روش پخت ماهی آشنا می کنیم. طرز تهیه ماهی سرخ شده: بیشتر مردم،‌ طعم غذاهای سرخ کرده را دوست دارند و حتی خیلی از کسانی که علاقه ای به خوردن ماهی ندارند،‌ گاهی ماهی سوخاری را در برنامه غذایی خود …

توضیحات بیشتر »

نكاتی برای پخت كباب ترش و کته کباب

[ad_1] کته کبابی چیست كباب ترش هم یكی از انواع كباب است كه پخت آن از گذشته تا به امروز در بین مردم شمال كشور رایج بوده است كه البته در مورد اصل و نسب آن توافق جمعی وجود ندارد. البته گروهی این غذا را یک خوراک گیلانی می‌دانند و …

توضیحات بیشتر »

فنونی برای آشپزی آسان

[ad_1] اموزش اشپزی آسان نکاتی برای شناخت تخم مرغ تازه برای تشخیص تخم مرغ تازه، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید. نکاتی برای پخت تخم مرغ …

توضیحات بیشتر »

لذیذترین سس ها را خودتان درست کنید

[ad_1]   طرز تهیه انواع سس سس کچاپ اصولاً با سیب زمینی سرخ کرده، برگرها، و پیتزا و برخی از غذاهای موجود در فست فودها مورد استفاده قرار می گیرد و با انواع گوشت های بریانی و سرخ کرده نیز استفاده می شود. این سس معمولاً به عنوان مایه اصلی …

توضیحات بیشتر »

ترفندهایی برای آشپزی آسان

[ad_1] ترفندهای آشپزی آسان اگر کمی شور و شوق و خلاقیت به خرج دهید در زمان آشپزی خیلی راحت و و تمیز و سریع می توانید کارهایتان را انجام بدهید. در ادامه ما چند ترفند جالب را به شما آموزش می دهیم. 1- پوست گرفتن سریع و آسان گوجه فرنگی محبوب …

توضیحات بیشتر »

روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز

[ad_1]   نحوه ی نگهداری از سبزیجات اگر چه یخ زدن یا انجماد ، بهترین شیوه نگهداری سبزی ها از جمله سبزی های فصلی نظیر باقلا سبز و نخود فرنگی می باشد، ولی این روش نیز دارای معایبی است؛ از جمله تغییر رنگ سبز سبزی ها به رنگ قهوه ای …

توضیحات بیشتر »

15 نکته برای پخت لازانیای خوش طعم

[ad_1] طرز پخت لازانیا برای دستور پخت لازانیا، می توانید از مواد میانی متفاوتی استفاده کنید برای تهیه ی اصلی ترین مواد می توانید از گوشت چرخکرده یا گوشت ریش ریش شده، یا مرغ یا سوسیس کالباس استفاده کنید حتی می توانید از انواع سبزیجات استفاده کنید. برای داشتن یک …

توضیحات بیشتر »

اندازه ها در آشپزی

[ad_1]   آشنایی با پیمانه های آشپزی می توانید یک ظرف را به عنوان پیمانه قرار دهید، یک پیمانه آشپزی می تواند یک استکان باشد یا یک لیوان بزرگ این بسته به اندازه درست کردن غذا و یا کیک و شیرینی خود می باشد. در بخش آشپزی سایت بیشتر اندازه گیری مواد …

توضیحات بیشتر »

نحوه ی کار با خمیر فوندانت

[ad_1] آموزش تصویری قرار دادن خمیر فوندانت روی کیک شما می توانید با استفاده از خمیر فوندانت کیک های خود را به حالت رسمی و شیکی تزیین کنید و از دیدن آنها لذت ببرید. از این خمیر بیشتر برای تزیین کیک های انیمیشنی و سه بعدی استفاده می شود. همانطور …

توضیحات بیشتر »

آشنایی با انواع ماسوره های قیف

[ad_1] نمونه هایی از جدیدترین مدل ماسوره های قیف برای تزیینات زیبای کیک ماسوره های گل قیف ماسوره های حرفه ای قیف کاربرد ماسوره ها مدل های متفاوت ماسوره مدل های ماسوره قیف روش تزیین کیک با قیف ماسوره های متفاوت قیف   منبع: بیتوته [ad_2]

توضیحات بیشتر »

فوت و فن پخت برنج

[ad_1]   طرز پخت برنج ایرانی برنج یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی است که یک کدبانو لازم است با نحوه پخت برنج آشنا باشد. طرز پخت برنج کته : برای پخت برنج به صورت کته یا دمپختی، ابتدا برنج را پاک کرده و بشویید و سپس آن را خیس …

توضیحات بیشتر »

همه چیز درباره ی بیکینگ پودر

[ad_1] بکینگ پودر چیست بیکینگ پودر (Baking Powder) یک عامل ورآورنده شیمیایی رایج است که برای پف کردن، سبک شدن و اسفنجی شدن بافت، در بسیاری از کیک ها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. بیکینگ پودر چیست ؟ پودر قنادی یا بیکینگ پودر (به انگلیسی: Baking powder) …

توضیحات بیشتر »

راز خوشمزه شدن سوپ جو

[ad_1]   نکاتی برای تهیه ی سوپ جو برای پخت سوپ ها باید بعضی نکات را رعایت کنید، که سوپ شما خوشمزه تر شود. تکنیک های کدبانوهای قدیمی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش • یکی از رازهای خوشمزه شدن سوپ ها استفاده از عصاره های مرغ و گوشت …

توضیحات بیشتر »

آموزش پاک کردن سیرابی

[ad_1] تمیز کردن سیراب و شیردان سیرابی یکی از مقوی ترین غذاهایی است که از قدیم در ایران باب بوده است. اگر سیرابی تمیز شده شود بعد از پخت بسیار خوشمزه می شود. و اگر تمیز شسته نشود اصلا خوشمزه نمی شود. در ادامه یکی از بهترین و ساده ترین …

توضیحات بیشتر »

راههای تشخیص برنج ایرانی اصل

[ad_1]   تشخیص برنج ایرانی اصل از روی ظاهر روشهای تشخیص برنج ایرانی اصل از تقلبی تشخیص برنج کار ساده ای نیست زیرا بافت برنج ها تقریبا یک شکل است. اما از لحاظ ظاهری برنج ها نباید دارای نیم دانه و شکستگی باشند. و دارای عطر و طعم خوبی هستند. …

توضیحات بیشتر »

روش های دم کردن زعفران

[ad_1] روش های دم کردن زعفران نحوه ی دم کردن زعفران زعفران، گران ترین ادویه در جهان است که رنگ ، طعم و بوی خارق العاده ای دارد، این ادویه در اغلب غذاهای ایرانی و نیز در برخی از غذاهای هندی استفاده می شود. برای اینکه زعفران با کیفیتی داشته …

توضیحات بیشتر »

همه چیز درباره کرم تارتار

[ad_1]   پودر کرم تارتار کرم تارتار چیست؟ کرم تارتار یا همان پتاسیم تارتارات در حالت اولیه، یک پودر کریستالی سفید رنگ، لطیف و بی بو است. خیلی از از افراد گمان می کنند این به صورت کرم است اما به صورت پودر به فروش می رسد. در علم شیمی، …

توضیحات بیشتر »

روش هایی برای رفع شوری غذا

[ad_1] از بین بردن شوری غذا شور شدن غذا ممکن است برای آشپزهای حرفه ای هم اتفاق بیفتد و این مساله اصلا نگران کننده نیست. در این مطلب به شما چند راه حل معرفی می کنیم که می تواند شوری غذاهای تان را از بین ببرد. می دانید که شور …

توضیحات بیشتر »

پودر سفیده تخم مرغ چیست و چه کاربردی دارد؟

[ad_1] فایده های پودر سفیده تخم مرغ خواص پودر سفیده تخم‌ مرغ پودر سفیده تخم‌ مرغ روشی مناسب برای افزایش دریافت پروتئین روزانه به عنوان بخشی از رژیم غذایی متعادل سالم است. پودر سفیده تخم مرغ خواص سفیده تخم مرغ را دارا می باشد. پس از جداسازی کامل سفیده از زرده، …

توضیحات بیشتر »

فرنچ پرس چیست؟ + نحوه ی استفاده از فرنچ پرس

[ad_1]   آشنایی با کاربردهای فرنچ پرس آموزش کار با فرنچ پرس فرنچ پرس، ظرفی است شبیه به لیوان بزرگ که برای دم کردن قهوه و دمنوش ها و تهیه ی کف شیر از آن استفاده می کنند. این فرنچ پرس از جنس های فلزی، شیشه ای، سرامیک و پلاستیکی …

توضیحات بیشتر »

آیا استریل کردن یا گرم کردن شیشه های کنسرو در فر ایمن است؟

[ad_1]   استریل کردن شیشه ها استریل کردن شیشه های کنسرو استریل کردن یک گام فراتر از تمیز بودن است. این باعث از بین بردن چیزهایی می شود که نمی توانید ببینید مانند میکروب ها، باکتری ها، میکروارگانیسم ها. معمول ترین راه برای استریل کردن شیشه ها، غوطه ور شدن …

توضیحات بیشتر »

آیا می دانید خمیر مرغ چیست؟

[ad_1]   روش های تهیه ی خمیر مرغ همه چیز درباره خمیر مرغ آیا می دانید خمیر مرغ چیست؟ خمیر مرغ از مواد اصلی برای تهیه ی سوسیس و کالباس های صنعتی هستند. در ادامه بیشتر با خمیر مرغ آشنا می شوید. خمیر مرغ چیست؟ خمیر مرغ ماده ی اصلی …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه قهوه مکزیکی

[ad_1] نحوه ی درست کردن قهوه مکزیکی روش تهیه قهوه مکزیکی اگر طرفدار قهوه، دارچین و شکلات باشید، طعم های شیرین و ادویه دار را دوست خواهید داشت. در قهوه مکزیکی، دارچین عطر و طعم خوشمزه و تندی به دانه های قهوه می دهد. طرز تهیه قهوه مکزیکی : قهوه مکزیکی …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه منمن املت ترکیه ای

[ad_1]   طرز پخت منمن املت ترکیه ای روش پخت منمن املت ترکیه ای املت یک صبحانه سنتی ترکی کاملاً آماده است، این املت ترکی با نام مستعار منمن آنقدر یک غذای تخم مرغ خارق العاده است که می توانید آن را برای همه وعده های غذایی میل کنید. این …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه پلانتین سرخ شده

[ad_1] آموزش پخت پلانتین سرخ شده پلانتین سرخ شده پلانتین از میوه های خانواده ی موز است که آن را سرخ می کنند و میل می کنند. زمانی که این میوه سرخ شود شیرین تر و خوشمزه تر می شود. میوه ی پلانتین رسیده سرخ شده دارای بافتی ترد، کاراملی …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه کتف و بال مرغ عسلی

[ad_1]   طرز درست کردن کتف و بال مرغ عسلی روش پخت کتف و بال مرغ عسلی اگر می خواهید مزه ای متفاوت از خوردن کتف و بال را تجربه کنید، پیشنهاد می کنم این روش پخت را امتحان کنید. در این روش پخت به دلیل داشتن عسل به صورت …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه پنیر مونتری جک

[ad_1]   پنیر مونتری جک چیست؟ روش تهیه پنیر مونتری جک این پنیر معمولاً در غذاهای مکزیکی و اسپانیایی به عنوان طعم ملایم استفاده می شود و به خوبی ذوب می شود. از نظر طعم و بافت شبیه پنیر کلبی و چدار است. انواع مونتری جک معروف به خشک جک (نسخه …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه ساندویچ هندی

[ad_1] طرز تهیه ساندویچ هندی اصل روش پخت ساندویچ هندی ساندویچ سوسیس از پرطرفدارترین ساندویچ ها است. این ساندویچ در هر شهری به روشی متفاوت تهیه می شود ولی مواد اولیه ی آن ها تقریبا شبیه هم هستند. ساندویچ هندی خیلی شبیه ساندویچ بندری است. این ساندویچ هم با سیب زمینی …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای

[ad_1] طرز پخت بوقلمون ترکیه ای روش پخت گوشت بوقلمون ترکیه ای گوشت بوقلمون از غذاهای خوشمزه ای است که می توانید به روش های متفاوتی بپزید. این غذای ترکیه ای علاوه بر خوشمزگی سرشار از خاصیت است. طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای : موادلازم برای تهیه گوشت بوقلمون …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه گراتن سوسیس و سیب زمینی

[ad_1]   گراتن سوسیس و سیب زمینی روش پخت گراتن سوسیس و سیب زمینی گراتن سیب زمینی با سوسیس را می توان به عنوان یک دستور غذایی عالی و هم به عنوان پیش غذا هم استفاده کرد. گراتن چیست؟ گراتن از غذاهای فرانسوی است که در ظرف های مخصوصی در فر …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه سس مارینارا

[ad_1] طرز تهیه سس مارینارا روش درست کردن سس مارینارا سس مارینارا، یک سس ساده و خوشمزه است که با هر چیزی سازگار است. می توانید آن را ساده روی ماکارونی تهیه کنید یا با آن لازانیا درست کنید. می توانید اسپاگتی، پیتزا و کوفته درست کنید (فقط کوفته را …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی به دو روش متفاوت

[ad_1]   پخت کوکو شیرین قزوینی روش پخت کوکوی شیرین قزوینی کوکو شیرین از غذاهای سنتی و محلی شهر قزوین است. این غذا به عنوان شیرینی نیست بلکه کوکو است با طعم شیرین. افرادی که به غذاهای شیرین علاقه دارند حتما این غذا را تهیه و میل کنند. کوکوی شیرین قزوینی …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو

[ad_1]   طرزتهیه ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو روش پخت ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو، از خوشمزه ترین ساندویچ هایی است که خیلی ساده تهیه می شود. در ادامه با روش های پخت آن آشنا می شوید. طرز پخت پنیر و مرغ بوفالو : مواد …

توضیحات بیشتر »

غذای تایلندی با مرغ و میگو

[ad_1]   درست کردن غذای تایلندی روش پخت غذای تایلندی با مرغ و میگو پخت مرغ و میگو با رشته فرنگی از غذاهای مشهور تایلندی است که می توانید آن را امتحان کنید. طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو : مواد لازم برای غذای تایلندی :  رشته فرنگی برنجی …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه خوراک مرغ با نان تورتیلا

[ad_1]   طرز پخت خوراک مرغ طرز درست کردن خوراک مرغ با نان تورتیلا برای سرو و تهیه ی مرغ می توانید آن را به روشی متفاوت بپزید و میل کنید. می توانید آن را به صورت ساندویچی با نان تورتیلا سرو کنید. طرز تهیه ی خوراک مرغ: مواد لازم …

توضیحات بیشتر »

طرز تهیه آش سماق به روش های مختلف

[ad_1] طرز پخت انواع آش سماق روش های تهیه آش سماق آش یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی است که تقریبا در تمام ایران پخته می‌شود. آش چندین نوع است. از جمله آش رشته، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و … نوعی دیگر آش هست به اسم آش سماق …

توضیحات بیشتر »